Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
newsletter
Δέκατα [13/6/2005]
Ημερομηνία: 13-06-2005

Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Δέκατα [13/6/2005]
Ενημέρωση: 17-09-2013 16:38 - Μέγεθος: 122.35 KB

ΚΟΜΑΡΕΣ

- Αναβλήθηκε η δίκη του Χρ. Ιωακειμίδη, καλλιτεχνικού διευθυντή της έκθεσης “Outlook”, δεν αναβάλλεται όμως το ρεζίλι που προκλήθηκε διεθνώς, αυτό είναι μόνιμο.

- Ο αρχιεπίσκοπος μέσω της Ιεράς Συνόδου παρενέβη στο Φεστιβάλ Αθηνών με σκοπό τη ματαίωση συναυλίας ροκ συγκροτήματος γιατί είναι, λέει, σατανιστές! Άφησε την κάθαρση (τι είναι τούτο;) στην εκκλησία και ασχολείται με την κάθαρση στην ροκ. Θου Κύριε…

- Στην κηδεία του Μίλτου Σαχτούρη ούτε ένας πολιτικός της Κυβέρνησης που έχει υπουργό Πολιτισμού τον Πρωθυπουργό της χώρας. Ευτυχώς, για τον σεμνό ποιητή που έφυγε.

- Αμ το άλλο. Τι τους πιάνει κάποιους νεκρολόγους και βγάζουν τα απωθημένα τους πάνω από τον νεκρό. Από την αγάπη τους, τον πεθαίνουν δυο φορές!

- Κάποιοι παραμυθιάζουν κάποιους και κάποιες ότι θα πάρουν το Nobel. Προσοχή για όσους κι όσες ρέπουν με αυταρέσκεια… κλπ.. κλπ… κλπ.

- Η Fnac στην Αθήνα, με μεγάλη καθυστέρηση είναι αλήθεια. Τώρα μας θεωρούν βιβλιόφιλους, γράφουν οι εφημερίδες. Για να δούμε, για να δούμε… από πού πήραν την πληροφορία.

- Πηγαίνω στις παρουσιάσεις βιβλίων. Θαυμάζω τα καλά λόγια που όλοι έχουν να πουν για το έργο και τον συγγραφέα. Είναι μια ευκαιρία γιατί πολλά από τα παρουσιαζόμενα βιβλία δεν τα ξαναβλέπει μετά κανένας, ούτε ξανακούει κάτι γι’ αυτά.

- Συνάδελφος αλλά… απύρετη γράφει με την ευκαιρία της πρώτης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου πόσο ωραία είναι τα εστιατόρια και τα καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης. Συμφωνούμε.

- Πάντως η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου, ακούω είχε επιτυχία. Από καρδιάς, “να τα εκατοστήσει” και κυρίως να μην την πιάσουν σύντομα… κομάρες.

- Η Θεσσαλονίκη όμως έχει κι ένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου που τόσο πάσχισε να καταφέρει κάτι. Άντε τώρα φτου (σκουπιστείτε) κι από την αρχή.                

- Εμείς δεν θα σχολιάσουμε το βραβείο της Eurovision; Ποιο; Κρατάω το όνομα του συνθέτη. Δάντης. Ρε “πουργκατόριο” που μας χρειάζεται!

Τεταρτιαίος


Ενημερώθηκε: 10-09-2013 17:05

Επιστροφή