Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
newsletter
Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» [20/1/2005]
Ημερομηνία: 20-01-2005

Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» [20/1/2005]
Ενημέρωση: 17-09-2013 17:02 - Μέγεθος: 125.11 KB

1. Τι πέτυχε η κυβέρνηση με το νόμο για το βασικό μέτοχο;

·    Πέτυχε να νομοθετήσει τον παραλογισμό!
·    Πέτυχε να φαλκιδεύσει  ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο σ΄ ένα φαύλο κύκλο γραφειοκρατίας, σύγχυσης και ετεροπροσδιορισμού, με φυσικό αποτέλεσμα την οικονομική ύφεση και απραξία.
·    Πέτυχε όχι μόνο να αποθαρρύνει αλλά να αποτρέψει όλες τις επενδύσεις από τον ορίζοντα μια και κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν είναι διατεθειμένος να μπει σ΄ αυτή τη βάσανο που θεσμοθέτησε.
·    Πέτυχε για άλλη μια φορά να γίνουμε περίγελος στην Ευρώπη και να μας περιμένει πάλι η κατακραυγή των εταίρων μας αφού ο νόμος δεν συνάδει με το Ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο.
·    Πέτυχε το απόλυτο. Να μην προχωρούν τα υπό εξέλιξη έργα και να μην ξεκινούν τα προγραμματισμένα. Τι την ενδιαφέρει θα μου πείτε; Αυτή τα έκανε ή τα προγραμμάτισε;
·    Πέτυχε να καταργήσει πολιτικές ελευθερίες κατακτημένες από την γαλλική επανάσταση!

Υ.Γ. “Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Βαρβάρους;”

2. Η διαπλοκή, πάντως, δεν καταργήθηκε, ούτε αντιμετωπίσθηκε η διαφθορά.

Φυσικό αποτέλεσμα είναι αυτό αφού η πραγματική πρόθεση της Κυβέρνησης ήταν και είναι ο ασφυκτικός έλεγχος των ΜΜΕ και η εξυπηρέτηση φίλων και ημετέρων.
Όλα τα υπόλοιπα φαντάζουν σαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

3. Αν γίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, τι θα πράξει με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο;

Θα τον καταργήσει έτσι και αλλιώς ή ίδια η πραγματικότητα. Δεν πρόκειται να σταθεί. Όποιος προσφύγει σ΄ οποιοδήποτε δικαστήριο Ελληνικό η Ευρωπαϊκό θα δικαιωθεί.
Νόμος για γέλια, Κυβέρνηση για κλάματα.  

4. Το κόμμα σας στο συγκεκριμένο θέμα, είχε μια πολύ δυναμική παρουσία στη Βουλή. Πώς, κατά τη γνώμη σας μπορεί να συνεχισθεί;

Το ΠΑΣΟΚ είχε, έχει και θα έχει μια δυναμική παρουσία. Η αγωνιστικότητα και η ευθύνη είναι τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν όπως και ο  σεβασμός στους θεσμούς.  Πηγαίνουμε μπροστά έχοντας μάθει από την ιστορία μας, τιμώντας την ιστορία μας, ανανεωμένοι, με σύγχρονο και προοδευτικό λόγο, με  προτάσεις  για τη χώρα και το λαό, ενάντια στη νεοσυντηρητική  και αυταρχική Κυβερνητική πολιτική που οδηγεί στην ύφεση, στην ανέχεια και την ανεργία. Το συνέδριο μας, θα επισφραγίσει τη νέα προοπτική.     Ενημερώθηκε: 04-09-2013 15:29

Επιστροφή